OM EUROPADATA

Europadata är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom IT-området. Med våra ledord personligt, professionellt, innovativt som utgångspunkt vill vi hjälpa dig att skapa en effektiv vardag och lösa dina problem.

 

Låta kundens behov styra

Europadata har funnits med som en IT-aktör i Göteborg sedan starten 1989. Med det kommer både mångårig erfarenhet och trygghet i att bedöma vad som är en bra IT-investering för våra kunder.
Idag är vi specialiserade på integrerade IT-miljöer till företag. Eftersom vi är märkesoberoende kan vi låta kundens behov styra, inte tvärtom.
Sedan våren 2023 är Europadata en del av Future IT Partner-koncernen med huvudkontor i Helsingborg.

Future IT Partner är en helhetspartner som erbjuder kompletta IT-lösningar. Vår affärsidé bygger på att vara en kompetent affärspartner som hjälper och stödjer våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.
Vi började vårt arbete för att förbättra människors vardag redan 2012. Sedan dess har utvecklingen varit positiv och företagets själ lever vidare på resan in i 2020-talet. Företagets hjärta finns i Skåne och det är här vi utvecklas tillsammans med vår omvärld.
”Vi arbetar med våra kunder och inte åt dem”

VÅRA ARBETSOMRÅDEN